Termeni si conditii


Termeni si conditii


Aceasta pagină cuprinde informații destinate celor care utilizează serviciile oferite de - Stanciu Adelina - Cabinet Individual de Psihologie, pentru efectuarea în siguranță a plăților online de către ,,PLĂTITORI". Efecturea unei plăți prin intermediul site-ului www.psihologadelinastanciu.ro, necesită citirea cu atenție a termenilor și condițiilor și implicarea acceptului explicit în calitatea de plătitor.

Furnizorul serviciilor

Serviciile oferite prin intermediul site-ului www.psihologadelinastanciu.ro, sunt furnizate de către ,,Stanciu Adelina - Cabinet Individual de Psihologie", cod de înregistrare fiscală 27127430, domiciliul fiscal Orș. Horezu, str. Mircea cel Bătrân, bl O1, jud.Vâlcea.

Descrierea serviciilor

,,Stanciu Adelina - Cabinet Individual de Psihologie", oferă servicii de psihologie pe cele 3 ramuri- psihologie clinică și psihoterapie, psihologia muncii, transporturilor și serviciilor și psihologia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, pe care clienții ( beneficiarii) le pot achita folosind metode de plată electronice cum ar fi carduri de debit/credit emise sub sigla Visa/Mastercard. Metodele de plată disponibile sunt puse pe site-ul www.psihologadelinastanciu.ro sunt puse la dispoziție de Netopya Payments. ,,Stanciu Adelina - Cabinet Individual de Psihologie" nu-și asumă nicio responsabilitate care ar putea să apară la procesatorul de plată în momentul efectuării tranzacțiilor online.

Utilizarea serviciilor

Serviciile mele se adresează atât adulților cât și minorilor.

Prevederi speciale legate de minori

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicații pe site-ul www.psihologadelinastanciu.ro decât dacă aceasta se realizează în numele minorului de către reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauză, conform legii. Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot solicita servicii sau primi comunicații de la ,,Stanciu Adelina - Cabinet Individual de Psihologie", numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii. De asemenea, orice persoană care ne furnizează datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicații sau dispozitive acoperite de această Politică garantează că este major, respectiv are capacitate deplină de exercițiu. Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în condițiile legii, și având în vedere cele de mai sus.

Veridicitatea datelor furnizate și Securitatea

Atunci când folosești site-ul www.psihologadelinastanciu.ro, ești răspunzător pentru veridicitatea datelor furnizate pe site și ești pe deplin responsabil pentru menținerea securității și confidențialității datelor în afara utilizării platformei. 


Solicită o programare! Contactează-ne și te vom suna înapoi în timpul programului de lucru.


CONTACT
Call Now Button
Deschide chat
Buna
Cu ce te pot ajuta?